13 Şubat 2012 Pazartesi

Vodafone Hesabını Bilen Tarife

Vodafone Hesabını Bilen TarifeVodefone'dan Hesabını Bilen Tarife.Bir çok kişinin kullandığı faturalı ve faturasız hatlar bir çatı altında birleştiriliyor.Vodafone, 180 Türk mühendisiyle birlikte faturalı ve faturasız hatların avantajlarını tek bir çatı altında birleştirdi.Faturalı hat kullananlar faturayı fazla ödemekten faturasız hat kullananlar için ise sürekli tl yüklemeyi zahmetli buluyor.Bunun için çözüm : Aşağıda
Paketlerinin tamamını kullanan müşterilerin hatları, kendileri limitlerini artırmadıkları takdirde, bir sonraki fatura dönemine kadar yalnızca dışarıdan gelen arama ve mesajlara açık olacak şekilde kalıyor.
Kullanımlarına devam etmek isteyen müşterilerin tek yapmaları gereken, 7999'a EKLE yazıp ücretsiz SMS göndermek. Vodafone aboneleri, bu şekilde hatlarına tanımlanacak 5 TL'lik Ek Paket ile ses, SMS ve internet iletişim ihtiyaçlarını esnek şekilde karşılamaya devam ediyorlar ve bu paketi istedikleri kadar alabiliyorlar.
Gerçek zamanlı fatura sorgulama
Aylık sabit ücreti 15 TL ve 25 TL olmak üzere iki fiyat seçeneği ile sunulan paketler için *7999#'yi ücretsiz arayan aboneler, paketlerinde kaç dakika, kısa mesaj ve internet kullanımı kaldığını gecikmesiz, gerçek zamanlı olarak öğrenebiliyorlar.
Hesabını Bilen Hatlar'la sunulan ödeme sisteminin geliştirilme süreci toplam 180 mühendisin, 1.750 iş günü çalışmasıyla 10 ayda tamamlandığını belirtelim. Ülkemizde geliştirilen bu teknoloji, diğer ülkelerdeki Vodafone şirketlerinde de ses getirmiş durumda.
[Kaynak : ShiftDelete.Net]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder